Darascamping

ACTIVITĂȚI

Pe lângă căbănuțele pregătite Dara’s Camping îți oferă și o sumedenie de activități ca tu, împreună cu
prietenii sau familia, să vă puteți deconecta de la viaţa cotidiană și în același timp să vă reconectați cu
natura. Fie că vrei să faci o plimbare prin pădure, să asculți liniștea din jur, sau chiar să galopezi cu unul
din caii noștrii aventuroși, la Dara’s Camping nu ai cum să te plictisești.
Explorează mai jos activitățiile oferite și abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai noi
informații despre numeroasele activități ce vor urma.
Nu uita să faci poze să le arăți și celor de-acasă ce îi așteaptă aici la noi.

Echitație

Oferim lecții de echitație, cât și posibilitatea inițierii sau aprofundării în artă călăriei. Te invităm la plimbări de agrement pe câmpie sau în pădure.
Cunoaște-i pe cei 4 căluți ai noștri și mergi împreună cu ei într-o mică escapadă pe cărările umbrite ale frunzele copacilor din pădure, printre razele soarelui. Cei mici pot încăleca poneii drăguți care sunt dornici de atenție. Dacă doriți să lăsați grijile pe loc vă invităm la o plimbare cu căruța de 6 sau 8 persoane.
Indiferent de vârstă sau experiență poți participa la numeroase activităţi ce au legătura cu echitaţia şi calul. La noi poți să te bucuri de ședința de echitație în propriul tău ritm, având grijă să înveți elementele de bază ale călăriei, dar și personalitatea unică a fiecărui cal. Poți, de asemenea, să vezi, sau chiar să înveți, cum se îngrijește și cum se echipează un cal pentru lecție.

Pescuit

Lacul vă permite un alt fel de relaxare așteptând peștele să prindă. Perfect pentru cei care iubesc pescuitul, natura şi aventura!
Lacurile de lângă Dumbrăveni se numesc „La amurii Albi” şi sunt situate pe drumul judeţean 142C între oraşul Dumbrăveni şi comuna Viişoara (jud. Mureş).
Lacurile însumează 1,7 ha luciu de apă şi sunt populate anual cu crap, amur alb şi în special cu somn african. Mai sunt populate cu caras, novac, fitofag, şalău, biban, crap koi, etc. Servicii oferite: pescuit, vânzare peşti ornamentali, posibilitate de campare.

Piscină

În zilele călduroase, nimic nu merge mai bine decât o baie răcoroasă în piscină. Apa caldă relaxează muşchii şi le oferă o odihnă adevărată. În plus, scăldatul în apă caldă îmbunătăţeşte calitatea somnului şi ajută la atenuarea durerilor de capul şi a durerilor de spate. Distracție garantată!

Leagăn & Hamace

Leagănul și hamacele, care te întâmpină vor deveni cu siguranță locul preferat al copiiilor și nu numai.

Jocuri de societate

Petrece timpul liber într-un mod distractiv alături de prieteni jucând jocuri de societate. Vă punem la dispoziție cele mai iubite jocuri precum: șah, table, cărți de joc și multe altele.

Fileu pentru volei

Dacă ai chef să te joci un joc de volei, ai venit la locul potrivit! Cel mai important, pornește „la drum” și bucură-te de volei împreună cu toți prietenii tăi.

Biciclete

Dacă v-ați uitat bicicleta acasă noi vă putem oferi posibilitatea să închiriați una și să porniți pe urmele adrenalinei. Porniți la drum și nu vă temeți, dacă vă rătăciți prin pădure, semnele puse pe copaci vă aduc din nou la camping.

Turism istoric

Transilvania este una dintre cele mai vechi și mai frumoase regiuni istorice și folclorice ale țării noastre.
Transilvania are o istorie bogată, această zonă fiind locuită în permanență încă din Antichitate. De-a lungul timpului, acest teritoriu a aparținut mai multor imperii precum Imperiul Roman, Imperiul Austriac, apoi Imperiul Austro-Ungar, iar începând 1918 această regiune face parte din România. Pe lângă istoria sa bogată, Transilvania se poate mândri și cu peisaje naturale impresionante, dar și cu numeroase obiective turistice spectaculoase, unele dintre ele unice în țară.
Descoperă ‘Sieben Burgen’ unde vei găsi numeroase edificii culturale: cetăţile medievale, sate săseşti care datează din Evul Mediu, cu o arhitectură deosebită sau bisericile fortificate unice în Europa. Fie că vorbim despre Viscri, de Biertan, de Mălâncrav, de Richiș, de Alma Vii, Cloașterf, Criț, Florești sau Copșa Mare, căci acestea sunt cele mai populare sate săsești, fiecare dintre ele are o poveste de spus și în fiecare dintre ele găsești acea casă restaurată care să fie, pentru un timp, casa visurilor tale, în sejurul tău.

Grătar

Grătarul e un fel de tradiție neoficială a românilor și face parte din cultura alimentară a românilor.
Pentru pasionații de grătar, am amenajat un spațiu special, care poate deveni locul ideal pentru petrecerea unor momente frumoase alături de familie și prieteni. ​
Întrucât dorim să le oferim vizitatorilor noștri un confort sporit, punem la dispoziția acestora o bucătărie complet echipată. Fie că doriți să incălziți mâncarea pentru copii, să luați micul dejun sau să pregătiti o masă pentru întreaga familie, bucătăria vă stă la dispoziție non-stop.

Loc de joacă copii

Pe lângă activitățile de călărie, copiii pot cunoaște și se pot juca cu animale noastre drăgălașe și cu poneii noștri drăguți. Avem și un loc de joacă special amenajat pentru ei și multe alte activități.

Foc de tabără

Focul de tabără este mereu cel mai așteptat moment! După o zi plină de adrenalină, ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară specială în jurul unui foc de tabără impresionant?