Darascamping

Politica de rezervare

Rezervari

Rezervarile se pot face la tel. 0729 021 577, prin mesaj pe Facebook Dara’s Camping sau
email darascamping@gmail.com.

In urma solicitarii veti obtine o confirmare scrisa.
Pentru confirmarea si securizarea rezervarii, va fi necesar sa achitati un avans de 50% din valoarea pachetului pe care il stabilim de comun acord, in cel mult 48 ore de la confirmarea disponibilitatii si primirea facturii proforme. Diferenta de 50% din valoarea pachetului se poate achita impreuna cu orice alt tip de serviciu sau produs neacoperit de pachet la finalul sejurului. Plata se poate face si prin POS. Se considera rezervare garantata doar cea pentru care s-a incasat avansul.
Avansul se poate achita prin transfer bancar in contul RO07OTPV240001088809RO01, S.C.DARA & CORA RUSTIK S.R.L., CUI 37376617, PROD NR.119A, JUD SIBIU, sau alta modalitate la alegere.

Rezervare prin agentie de turism

In cazul rezervarilor facute prin intermediul agentiilor de turism, plata serviciilor se va face intergral pana la momentul check – in.

Anulari

Pentru anularea rezervarii cu mai mult de 7 zile lucratoare inainte de check – in, avansul va fi rambursat, scazand comisioanele de transfer bancar.
Pentru anularea rezervarii cu mai putin de 7 zile lucratoare inainte de check – in, avansul este nerambursabil (exceptie fac pachetele de Paste, 1 Mai, Craciun, Revelion, etc.).
Modificarea datelor de rezervare se va face in limita locurilor disponibile cu 7 zile lucratoare inainte de inceperea sejurului. Daca modificarea datelor este posibila dar solicitarea de modificare a datelor de rezervare nu se face cu 7 zile lucratoare inainte de inceperea sejurului, avansul platit nu va fi rambursat, iar solicitarea dumneavoastra va fi considerata o noua solicitare de rezervare.

Cazarea oaspetilor

La Dara’s Camping gasiti 4 cabanute a cate 4 persoane fiecare, cu baie proprie (prosoape, uscator par, consumabile), 1 pat matrimonial, 1 pat etajat de cate o persoana, open space dotat cu masa si scaune, frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, incalzitor apa, farfurii, cani, pahare, tacamuri pentru 4 persoane, TV, WiFi gratuit pe toata proprietatea, terasa proprie cu masuta si scaune, gratar si ceaun, masa, scaune, umbrele pentru fiecare cabanuta. In zona de luat masa (capacitate 24 persoane) veti gasi un TV smart de dimensiuni mari impreuna cu o colectie de filme artistice si de animatie sau veti putea petrece timpul de odihna lecturand o carte la alegere din colectia noastra.
In incinta campingului, volumul si locul in care se poate asculta muzica este stabilit de catre personalul nostru tinandu-se cont de parerea tuturor oaspetilor prezenti in acel moment pe proprietate.
Este interzis volumul muzicii dat la maxim atat la interior cat si la exterior sau la ore la care pot deranja ceilalti oaspeti cazati.
Exceptie o constituie rezervarea in exclusivitate a proprietatii.
Program receptie orele 9 – 22.
Check – in ora 15.
Check – out ora 11.

Orele de preluare si predare a cabanutei au legatura strict cu programul de curatenie.

Curatenie

Asternuturile si prosoapele se schimba la cerere.
Curatenia in cabanute se face in fiecare zi sau la cerere.
Fiind in mijlocul naturii, inconjurati de padure, este indicat pentru confortul dumneavoastra sa folositi in cabanute incaltaminte de interior.

Confortul termic

In perioada rece, septembrie – mai, cabanutele vor fi incalzite pentru a va asigura confortul termic.
Pentru ca temperatura din cabanuta sa fie potrivita nevoilor dumneavoastra, puteti regla temperatura cu ajutorul robinetelor cu termostat montate pe calorifere.

Tarife standard

Tarifele standard nu sunt valabile in perioada sarbatorilor legale precum si a ofertelor speciale. Conducerea campingului poate modifica perioadele ofertelor speciale fara a se face modificari in prealabil.

Facturare si modalitati de plata

Facturarea tuturor serviciilor se face la receptie in momentul eliberarii cabanutei sau a locului de campat, conform datelor de facturare primite in scris la momentul rezervarii. Pentru orice modificari necesare in procesul de facturare (plata efectuata in numele altei persoane, plata efectuata pe grup si facturare individuala, plata efectuata de persoana fizica si facturare catre persoana juridica,etc.), este obligatoriu sa anuntati receptia la check – in. Daca nu ati anuntat aceste modificari la check – in, facturarea se va face strict conform datelor din factura proforma in baza careia ati achitat avansul.
Facturile eronate se pot storna in maxim 24 ore, in caz contrar aceasta operatiune nu se mai poate efectua.
Semnarea facturii si a bonului de card pentru tranzactiile fectuate de catre client la receptia campingului este obligatorie.

Modalitati de plata

Plata se poate efectua numerar (lei), card, transfer bancar (plata se face inainte acazarii).

Bar

Consumul de la bar se poate achita la momentul comenzii sau poate fi trecut in contul camerei pe baza bonului de comanda semnat.

Restaurant

Mancarea, traditional romaneasca specifica zonei, din gospodaria proprie sau de la sateni, fara grasimi si prajeli. Daca aveti intoleranta la anumite alimente, alergii sau sunteti vegetarieni, va rugam sa ne spuneti in momentul rezervarii.
Mic dejun ora 8.30
Pranz ora 14.00
Cina ora 19.30
Copiii pana la 4 ani nu platesc masa daca consuma din meniul zilei, comenzile suplimentare vor fi taxate separat.
Copiii intre 4 si 14 ani vor plati 50% din tarifele de masa.
Copiii dupa 14 ani vor plati tariful de masa integral.

Important

Pe terasa si in incinta restaurantului nu este permis accesul cu bauturi sau alte produse alimentare achizitionate din exterior. Exceptie fac alimentele pentru copii sau diferite regimuri alimentare. Nu va putem servi „a la carte”.

Echitatie

Locatia noastra va ofera posibilitatea de a va plimba calare, cu trasura, caruta sau sania trase de cai prin padurile care ne inconjoara.
Tarifele sunt afisate la receptie si tot aici se pot face programari pentru echitatie. In prealabil se va completa fisa de informare pe propria raspundere.

Comportament

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.
Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti, care prin atitudinea lor deranjeaza alti clienti sau aduc prejudicii imaginii campingului.
Este interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere.
Este interzis aprinsul focului in alt loc decat locul de gratare. Exceptie o face focul de tabara aprins si supravegheat de personalul campingului.

Fumatul

Nu este permis fumatul in nici unul din spatiile interioare. ​

Detalii traseu Dara s Camping

Daca intrati pe Waze sau Google Maps hartile va vor aduce la locatia noastra.

Modificari ale politicii de rezervare si anulare

Politica campingului poate fi modificata fara a se face notificari in prealabil.
Pentru ofertele speciale, termenii si conditiile pot fi modificate dupa caz.
Termenii prezentati in oferte anuleaza dupa caz termenii si conditiile mai sus mentionate.
Prin solicitarea de rezervare va asumati responsabilitatea de a respecta regulile interne ale campingului asa cum sunt ele descrise mai sus.

Datele societatii noastre

S.C. DARA & CORA RUSTIK S.R.L.
Registrul comertului J32/491/2017
Cod Unic de Inregistrare (CUI) 37376617
Sediu social si adresa de corespondenta Str. Gheorghe Marinescu nr.119A, sat Prod, com.Hoghilag, jud.Sibiu
Modalitati de plata numerar, card, transfer bancar